Charles de Picciotto Architekt BDA

Bei den Mühren, Hamburg


Bei den Mühren, Hamburg

Directly facing Hamburg’s warehouse district, this floor in a historic former trading house was stripped of all additions made over the last 100 years and converted into loft offices for the Architektur Atelier de Picciotto. In tune with the building’s industrial origins, the refurbishment was carried out exclusively with natural materials such as mastic asphalt, untreated metal, leather, and linoleum.

Team:

C.de Picciotto, A.Serra Gonzales

Scope of services:

LP 1 to 9 HOAI (all phases)

GFA:

300 sqm

Construction volume:

50,000 Euro

Completion:

1999

Photos:

Michael Zibold, Hamburg

Home

Studio

Projects

Contact

Imprint

Deutsch

Buildings

Competitions

Clients

Portfolio

Beitensemble, Hamburg

Falkenstein, Hamburg

Newmans Park, Hamburg

Bar & Lounge "Die Welt ist schön"

Townhouses Bebelallee, Hamburg

Jürgensallee, Hamburg

Elb Lounge Hamburg

Elb Lounge Trust Hamburg

Windhoek Waldorf School

St. Benedictstraße, Hamburg

Isestraße, Hamburg

Tagungshotel Jesteburg

Quartier 21, Hamburg

Sarenweg, Hamburg

Süllberg, Hamburg

18.12.2018

SWF-SEO-Engine (c) 2010-2011